• Mokosh aktywny peeling do twarzy róża z jagodą 60ml

89.00 -10% 80.10
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Czas realizacji zamówienia do 14 dni
Cena przesyłki 0
e-mail ( konsultacje, bilety na wydarzenia ) 0
Odbiór osobisty 0
Paczka w Ruchu 8
Paczkomaty InPost 10.9
Poczta Polska 12.9
Kurier Inpost 12.9
Kurier DPD 15.85
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Aktywny peeling do twarzy Róża  z jagodą dzięki połączeniu mineralnego korundu i enzymów dokładnie złuszcza, rozjaśnia i wygładza naskórek. Olej z nasion dzikiej róży dzięki unikalnej zawartości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych uelastycznia i nawilża skórę oraz silnie ją regeneruje odbudowując jej komórki. Udowodniono, że olej ten pobudza komórki do produkcji kolagenu i elastyny oraz przeciwdziała fotostarzeniu się skóry. Ekstrakty z róży damasceńskiej, owoców borówki amerykańskiej, wanilii, malin, winogron wykazują silne działanie antyoksydacyjne neutralizując wolne rodniki. Wyciąg z owoców męczennicy cielistej działa antybakteryjnie. Enzymy z papai i ananasa dzięki zdolności do rozkładania białek usuwają martwe komórki naskórka, a także regulują wydzielanie sebum.

SPOSÓB UŻYCIA:
• Skóra sucha, wrażliwa/ naczynkowa: nałóż peeling na oczyszczoną skórę twarzy. Pozostaw na skórze przez 5-10 minut, zmyj nie masując. Przy pierwszej aplikacji pozostaw na 3-5 min.
• Skóra normalna, mieszana, tłusta: nałóż peeling na oczyszczoną, wilgotną skórę twarzy, wykonaj delikatny masaż po czym pozostaw peeling na skórze przez 10-15 minut i zmyj. 

CZĘSTOTLIWOŚĆ:
• Skóra sucha, wrażliwa/ naczynkowa: 1-2 razy w miesiącu.
• Skóra normalna, mieszana, tłusta: 2-4 razy w miesiącu.

Peeling jest kosmetykiem wegańskim.

Uwaga: omijaj okolice oczu. Produkt naturalny o aktywnym działaniu, może powodować reakcję zaczerwienienia i pieczenia. Jest to naturalny proces spowodowany aktywnym działaniem enzymów. Partie mogą różnić się intensywnością zapachu, barwą oraz konsystencją. Jest to zjawisko naturalne, które nie wpływa na jakość produktu i może postępować z upływem czasu. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie